Tv serija “Montevideo, Bog te video” od 13-og februara na RTS-u

2. februar 2012.
Romantičnu fudbalsku priču iz 1930. godine, čija je glavna tema formiranje državne reprezentacije i njen uspeh na Prvom svetskom prvenstvu u fudbalu u Montevideu, gledaoci će imati prilike da prate svakog ponedeljka, od 13. februara, u 20.05 na Prvom programu RTS-a.

TV serija “Montevideo, Bog te video” reditelja Dragana Bjelogrlića, rađena u produkciji firme Intermedia Network, na male ekrane stiže u u dve sezone i 24 epizode. U prvoj sezoni gledaćemo 9 epizoda.

Zanimljivo je to da je u poređenju sa filmom tv serija potpuno autonomno delo, zasebne naracije, tako da će gledaoci u serijskoj verziji sage o fudbalskim junacima iz 1930. imati prilike da vide preko pet dodatnih sati materijala kojih nema u filmu.

U seriji se pojavljuju i novi glumci koji tumače likove koje nismo gledali na velikom platnu kao što su Tanja Bošković, Milovan Filipović u ulozi Miloša Crnjanskog, Igor Đorđević, kao i specijalni gost Miroslav Ćiro Blažević. Dragan Petrović Pele, Branka Pujić, Marko Nikolić, Gordana Đurđević, Marko Živić, Bojan Dimitrijević ili mlade dame Mihaela Stamenković i Anja Alač jesu glumci čije su uloge znatno proširene u igranoj seriji.

Više informacija o TV seriji “Montevideo, Bog te video” možete naći na sajtu: www.montevideoserija.com

©2018 montevideoproject • Web site by web dizajn studio