Počinje emitovanje TV serije “Montevideo, vidimo se!” na RTS-u

2. april 2014.
milos-bikovic-i-ivan-zekicTreća sezona TV serije “Monetvideo, vidimo se!”, rađena na osnovu istinitih događaja o najvećem sportskom uspehu iz 1930. godine, sa novih jedanaest epizoda, počeće da se prikazuje na prvom program RTS-a od nedelje 6. aprila, najavljeno je na konferenciji za novinare koju su organizovali Radi-televizija Srbije i producentska kuća “Intermedia Network”.

U režiji Dragana Bjelogrlića, po scenariju Ranka Božića i Dimitrija Vojnova, novih jedanaest epizoda, realizovanih u produkciji “Intermedia Network” dočaraće tri ključne utakmice koje je naša reprezentacija odigrala protiv timova Brazila, Bolivije i Urugvaja.

„Sama čimnjenica da se radi o 7 sati materijala više u odnosu na film govori o tome da nas čeka nešto što je potpuno drugačije od filma. U seriji ćemo gledati istu priču ali ispričaniu na jedan potpuno drugačiji način. Imaće nekoliko novih tokova. Serija će za razliku od filma se baviti i Beogradom, kako su se u njemu pratili rezultati, kako su se oni saznavali, kako su slavili, kako su tugovali u porazima i imaćemo i taj veliki doček fudbalera u Beogradu. Radili smo dva različita scenarija za film i seriju, tako da se film stilski, narativno, dramaturšk, rediteljski i montažno potpuno razlikuje od serije,“ rekao je Dragan Bjelogrlić

Predhodne dve sezone TV serije “Montevideo, Bog te video”(9) i “Na putu za Montevideo”(9) imale su visok rejting gledanosti i stekla veliku naklonost domaće publike, kao i TV gledalaca u regionu.
dragan bjelogrliczekic, bikovic, bjelogrlic, nikola mirkov, dejan petrovic, marko novakovic, miodrag zupanc, vladan ckrkiczekic,-bikovic,-bjelogrlic,marko-novakovic,-miodrag-zupancivan-zekic-i-milos-bikovic

©2018 montevideoproject • Web site by web dizajn studio