TV SERIJA “MONTEVIDEO, BOG TE VIDEO” NA RTS

28. decembar 2012.

Predstavnici producentske kuće Intermedia Network i Javnog servisa Srbije su na javnom potpisivanju ugovora ozvaničili saradnju i sa ponosom objavili početak emitovanja TV serije „Montevideo, Bog te video“ na RTS-u.

TV serija “Montevideo, Bog te video” reditelja Dragana Bjelogrlića će početi da se prikazuje u periodu januar/februar 2012.

Već prvog dana Nove godine, premijerno na prvom programu RTS-a će biti emitovan film “Montevideo, Bog te video” koji je tokom 2011. godine u domaće bioskope doveo preko pola miliona gledalaca.

Romanitičnu fudbalsku priču iz 1930. godine, čija je glavna tema formiranje državne reprezentacije i njen uspeh na Prvom svetskom prvenstvu u fudbalu u Montevideu, gledaoci će imati prilike da prate na malim ekranima u 24 epizode u dve sezone. Prva sezona ima 9 epizoda.

Bitno je istaći činjenicu da je u poređenju sa filmom tv serija potpuno autonomno delo, zasebne naracije, tako da će gledaoci u serijskoj verziji sage o fudbalskim junacima iz 1930. imati prilike da vide preko pet dodatnih sati materijala kojih nema u filmu.

©2016 montevideoproject • Web site by web dizajn studio