Pet nagrada za TV seriju “Montevideo, Bog te video” na FEDIS-u

25. oktobar 2012.

TV serija „Montevideo, Bog te video“ reditelja Dragana Bjelogrlića, rađena u produkciji „Intermedia Network“, je triumfovala na drugom festivalu domaćih TV serija FEDIS, osvojivši ukupno pet nagrada.

Na svečanoj dodeli ngrada održanoj 25. novembra u bioskopu „Palas Šumadija“, po mišljenu stručnog žirija i glasova publike, TV serija „Montevideo, Bog te video“ je osvojila nagradu „Zlatna antena“ za najpopularniju seriju koja je pripala producentskoj kući „Intermedia Network“, dok je nagrada za režiju dodeljena Draganu Bjelogrliću.

Serija je dobila nagradu za najbolju muziku koju je radio slovenački kompozitor Magnifico, dok je Miloš Biković osvojio nagradu za najboljeg glumca. Posthumano je nagrađen Marko Glušac za montažu serija „Montevideo, Bog te video“ i „Vojna akademija“.

Drugi FEDIS je dodelio i povelje za zapažene role koje su, među ostalim glimcima, bile dodeljene i protagonistima serije „Montevideo, Bog te video“ Tamari Dragičević i Predragu Vasiću.

Na ovogodišnjem festivalu domaćih TV serija FEDIS, jedinom TV festivalu u ovom delu Evrope, učestvovalo je osam domaćih ostvarenja, a u pratećem programu ili kao laureati pojavilo se više od 40 popularnih domaćih glumaca, reditelja, scenarista i producenata.

©2018 montevideoproject • Web site by web dizajn studio