“Na putu za Montevideo”-nove epizode TV serije

Beograd, 27. decembar 2012 – Prva od 9 novih epizoda TV serije “Montevideo, Bog te video” u režiji Dragana Bjelogrlića i u produkciji Intermedia Network, biće premijerno prikazana 31. decembra na prvom programu RTS-a, u 20h.  Devet novih epizoda, zajedno sa reprizom prve, biće emitovane na programu RTS 1 od 13. januara, svake nedelje, u 20 časova.

Novih 9 epizoda TV serije, koje nose zajednički naslov “Na putu za Montevideo” opisuje samo putovanje naših reperezentativaca od Beograda do Montevidea i predstavlja materijal koji neće ući u drugi film.

Scene uzbudljivog putovanja koje ćemo gledati samo u ovim novim epizodama odnose se na onaj deo priče ove fudbalske sage koji je smešten između dva filma. Prvi film i već emitovane epizode TV serije “Montevideo, Bog te video”, koji su doživeli rekordnu gledanost u Srbiji, opisivali su formiranje nacionalnog tima pred Prvo svetsko prvenstvo u Montevideu.

Novih devet epizoda prate putovanje naših reprezentativaca do Urugvaja koje je počelo vozom od Beograda preko Hrvatske, Austrije, Švajcarske i Lihenštajna sve do Francuske i marsejske luke gde su se ukrcali na prekookeanski brod „Florida”da bi nastavili putovanje do Montevidea.

U novim epizodama imaćemo prilike da gledamo i nove glumce. Ekipi fudbalera se pridružuje Ivan Zekić u ulozi poznatog fudbalskog profesionalca Ivice Beka. Ulogu u seriji je ostvarila naša poznata manekenka Nataša Vojinović, a gledaćemo još i poznatu hrvatsku glumicu starije generacije Božidarku Frajt, njenu ćerku Bojanu Gregorić, zatim Gorana Navojca i Filipa Šovagovića, slovenačkog glumaca Alžana Pelesića kao i grka Tzortzoglou Stratos.

U ulogama istorijskih ličnosti su se našli Predrag Ejdus kao Branislav Nušić, Nela Mihailović kao Žanka Stokić i Milovan Filipović kao Miloš Crnjanski.

Gledaoci će imati prilike da se podsete i prvih devet već emitovanih epizoda TV serije “Montevideo, Bog te video” koje će biti reprizno prikazane svakog dana pre početka emitovanja priče o putovanju za Montevideo.

©2016 montevideoproject • Web site by web dizajn studio