Album sa sličicama

Ovo je specijalno izdanje albuma sa sličicama „Montevideo, Bog te video“ na preko 60 strana i preko 290 praznih polja za sličice. U svakom pakovanju je 10 kesica sa samolepljivim sličicama iz istoimenog filma i tv serije na osnovu kojih je nastao album, uz jedan poklon dodatak u svakoj kesici. Za one najmlađe, album sa sličicama je još jedan način da se druže sa junacima koje su zavoleli gledajući film i seriju, ali i da se podsete ili upoznaju sa istorijom jednog doba.

Kroz činjenice i opis istorijskih ličnosti, uz pokoji domaštan događaj i poneki fiktivan filmski lik, tekst koji se provlači kroz čitav album nudi raznovrsna saznanja -kakve su bile lude tridesete godine 20. veka, mnogo toga o tadašnjem životu u Beogradu, o početku loptanja nogom, kako se onda navijalo, fudbalskim klubovima „BSK“ i „Jugoslavija“, kao i o velikom uspehu domaćeg fudbala na svetskoj sceni i osvajanju trećeg mesta na Prvom svetskom prvenstvu u Montevideu! Naravno, i kratke priče o Tirketu, Moši, Milutincu, Andrejki, malom Stanoju i ostalim glavnim ličnostima i legendama kojih se danas sa ponosom sećamo.

Na kraju, tu je i mala nagradna igra u kojoj oni najsrećniji dobijaju repliku dresa iz 1930! Album sa sličicama „Montevideo, Bog te video“ je izašao u izdanju firme „Luxor“ i može se kupiti na svim trafikama u Srbiji. Za one najnestrpljivije u prodaji je i posebna kutija sa čak 50 kesica sa sličicama.

Vidimo se na menjaži duplikata!

©2018 montevideoproject • Web site by web dizajn studio