„MONTEVIDEO“ BIJE BITKU ZA BEBE

UTORAK, 27. SEPTEMBAR, STADION CRVENE ZVEZDE, HUMANITARNA UTAKMICA  ZA INKUBATORE

 Glumačka ekipa filma „Montevideo, Bog te video“ će u okviru kampanje „Bitka za bebe“ odigrati humanitarnu fudbalsku utakmicu sa ekipom ženskog fudbalskog tima „Crvena Zvezda“.

Meč u organizaciji Fonda B92, producentske kuće „Intermedia Network“ i FK „Crvena Zvezda“ će se odigrati na stadionu Crvene Zvezde 27. septembra sa početkom u 17 časova i trajaće dva puta po 30 minuta.

Sva sredstava prikupljena od prodatih ulaznica će ići u Fond B92 za kampanju „Bitka za bebe“ za kupovinu preko potrebnih inkubatora za prevremeno rođene bebe.

Cena ulaznice iznosi 300 dinara. Karte će kupovati svi prisutni počev od aktera događaja- igrači, treneri, sudije, izveštači- kao i svi posetioci ovog susreta i na taj način donirati novac za kupovinu novog inkubatora.

Organizatori ovog humanitarnog meča se nadaju i veruje u sve ljude velikog srca da će doći u što većem broju i na taj način ćemo SVI ZAJEDNO od novca prikupljenog prodajom karata kupiti makar jedan inkubator za naše najmlađe i najugroženije sugrađane.

Popularnoj glumačkoj ekipi tima „Montevideo“ će se na terenu pridružiti bivši fudbalski kapiteni i reprezentativci Perica Ognjenović i Dejan Ilić, dok će poznati fudbaler i trener Robert Prosinečki i predsednik kluba „Crvena Zvezda“ Vladan Lukić igrati u ekipi ženskog fudbalskog tima „Crvena Zvezda“ koji je inače na čelu tabele u državnom prvenstvu.

Velika humanitarna akcija pod nazivom „Bitka za bebe“ počela je 1.septembra 2011 godine. Cilj ove akcije je prikupljanje sredstava za kupovinu 100 novih inkubatora za prevremeno rođene bebe. Više informacija o ovoj kampanji možet naći na sajtu www.bitkazabebe.rs

©2018 montevideoproject • Web site by web dizajn studio